Vores fabrik har med succes gennemført forskellige ventilproduktionsopgaver

For nylig har vores fabrik endnu en gang med succes gennemført en tung produktionsopgave med udsøgt håndværk og utrættelig indsats. Et parti af ventiler, herunder manuelle snekkegear butterflyventiler, hydrauliske kugleventiler,sluseventil, kugleventiler, kontraventiler i rustfrit stål, porte og andre typer er blevet omhyggeligt udformet af vores team og er nu pænt pakket til forsendelse til Rusland.

DN200 Sluseventil

Stillet over for udfordringerne med stram tid og tunge opgaver har vores medarbejdere udvist ekstrem høj faglig kompetence og teamworkånd. Fra udvælgelse af råmaterialer til inspektion af færdige produkter er hvert led strengt kontrolleret for at sikre, at hver vandventil kan opfylde de højeste kvalitetsstandarder. Vores ingeniører og teknikere optimerer løbende produktionsprocessen, forbedrer produktionseffektiviteten, samtidig med at vi sikrer nøjagtigheden og holdbarheden af ​​vores produkter.

DN350 Manuel butterflyventil

Manuelle snekkegear sommerfugleventiler foretrækkes af markedet for deres lette betjening og gode tætningsevne;Pneumatiske kugleventilerer blevet det foretrukne produkt inden for industriel automatisering på grund af deres hurtige skift og fremragende væskekontrolevner; Portventiler og kugleventiler, som repræsentanter for traditionelle ventiler, indtager stadig en vigtig position på vores produktionslinje. Med deres pålidelige afspærringsfunktion sikrer de en sikker drift af forskellige rørledningssystemer.Kontraventiler i rustfrit stålog porte er vores innovative resultater i anvendelsen af ​​nye materialer, som ikke kun forbedrer produkternes korrosionsbestandighed, men også forlænger deres levetid.

DN32 Sluseventil

Sluseportene, der produceres denne gang, er meget udbredt i industrier som olie, kemi, energi, metallurgi osv. De vil spille en nøglerolle i forskellige arbejdsmiljøer og sikre en jævn og sikker produktionsproces. Vores kunder er spredt over hele verden, og deres tillid og støtte til vores produkter er drivkraften bag vores kontinuerlige fremgang.

DN100 Pneumatisk kugleventil til ammoniak

Hvis du har en anmodning, bedes du kontakte os nedenfor, og du vil modtage et svar inden for 24 timer.


Indlægstid: 19-jul-2024