E fa'afefea ona filifili le valve sa'o?

O e tauivi e filifili le valve sa'o mo lau poloketi? O e fa'alavelave i le tele o ituaiga valve fa'ata'ita'iga ma fa'ailoga i luga o le maketi? I ituaiga uma o galuega faʻainisinia, o le filifilia o le valve saʻo e taua tele. Ae ua tumu le maketi i alatoto. O lea ua matou tuʻufaʻatasia se taʻiala e fesoasoani ia te oe i le faigofie ma le potofilifili le oloa valve sa'o mo oe. Pe e te mana'omia le fa'atonutonuina o le tafe, fa'atonutonu o le mamafa po'o le tipi o le vai, o lo'o iai a matou fautuaga ma togafiti mo oe. Fai se la'asaga mautinoa i totonu o lenei valve paso ma fiafia e teu tau ma taimi a'o galue i se galuega fa'ainisinia lelei.

水印 7.25-1

1. Faʻailoa le faʻamoemoega o le valve i totonu o masini poʻo masini

Fuafua tulaga galue o le valve: o le natura o le auala talafeagai, mamafa galue, vevela galue ma le faʻatonuga.

2. Filifili le ituaiga valve sa'o

O le filifiliga saʻo o le ituaiga valve e faʻavae i luga o le malamalama atoatoa o le mamanu o le gaosiga atoa o le gaosiga ma tulaga faʻaogaina o se mea e manaʻomia muamua, i le filifilia o le valve ituaiga, e tatau i le mamanu muamua ona faʻatautaia uiga faʻatulagaina ma le faʻatinoga o valve taʻitasi.

3. Fuafua le fesoʻotaʻiga pito o le valve

I feso'ota'iga filo, feso'ota'iga flange, ma feso'ota'iga pito uelo, o le lua muamua e masani ona fa'aaogaina. O valve filo e masani lava o valve ma le lautele o loʻo i lalo ifo o le 50mm, pe a fai e tele tele le lapoa, o le faʻapipiʻiina ma le faʻamaufaʻailogaina o le vaega fesoʻotaʻiga e matua faigata lava. Flange fesoʻotaʻi valve, o lona faʻapipiʻiina ma le faʻamavaeina e sili atu ona faigofie, ae o le tele o filo faʻafesoʻotaʻi valve e tele, o le tau e maualuga atu, o lea e talafeagai ai mo le tele o le lautele ma le mamafa o le paipa. O le fesoʻotaʻiga uelo e fetaui lelei mo tulaga maualuga o le tipiina o uta ma e sili atu ona faʻatuatuaina nai lo le fesoʻotaʻiga flange. Ae ui i lea, o le disassembly ma le toe faʻapipiʻiina o valve faʻapipiʻi e sili atu ona faigata, o lona faʻaaogaina e faʻatapulaʻa i taimi e masani ona faʻaogaina ma le faʻatuatuaina mo se taimi umi, poʻo le tulaga o le faʻaogaina o togitogiga ma maualuga le vevela.

 

4.Valve mea filifilia

O le filifilia o atigi valve, vaega i totonu ma le faʻamaufaʻailogaina mea i luga o le eleele, faʻaopoopo i le mafaufauina o mea faʻapitoa o le galuega galue (vevela, mamafa) ma vailaʻau faʻamaʻi (corrosion), e tatau foi ona pulea le mama o le ala (e leai ni mea ninii malosi. ), fa'aopoopo, ae fa'asino fo'i i aiaiga talafeagai a le setete ma le fa'aogaina o le matagaluega. O le filifiliga saʻo ma talafeagai o mea valve e mafai ona maua ai le ola sili ona taugofie ma le faʻatinoga sili o le valve. O le faasologa o filifiliga o mea o le tino valve o le: u'amea lafo - carbon steel - u'amea u'amea, ma le faasologa filifiliga o mea mama mama o le: pa'u - kopa - u'amea uamea -F4.

 

5.isi

E le gata i lea, o le tafe ma le maualuga o le maualuga o le suavai o loʻo tafe i totonu o le valve e tatau ona fuafua, ma e tatau ona filifilia le valve talafeagai e faʻaaoga ai faʻamatalaga avanoa (e pei o le lisi o oloa valve, faʻataʻitaʻiga o oloa valve, ma isi). 

 

 JinbinValveo se tagata gaosi oloa tuuto i le tuuina atu o valve sili atu ona lelei, ma o ana oloa e auina atu i fafo i le tele o atunuu i Sautesasae Asia ma Amerika. Fa'afeso'ota'i i matou nei ma tu'u mai matou te fa'avasega le fofo sili ona lelei mo oe!

 

 


Taimi meli: Iul-25-2023