Ua auina atu i Rusia le valve faitotoa naifi uamea uamea

Talu ai nei, o se vaega oalatoto faitotoa naifisusulu i le malamalama maualuga ua saunia mai le fale gaosi Jinbin ma ua amata nei i la latou malaga i Rusia. O lenei vaega o valve e sau i le tele o lapopoa, e aofia ai faʻamatalaga eseese e pei o le DN500, DN200, DN80, o ia mea uma e faia ma le faʻaeteete mai mea maualuga maualuga.

alavai faitotoa naifi mafi1

Le lelei o le uamea uamea faitotoa valve e sili ona iloga i le fanua tau alamanuia. Muamua, o mea u'amea u'amea fa'ae'eina le valve i le fa'afefeteina lelei. Pe feagai ma tau susū o le gataifale poʻo faʻasalalauga vailaʻau faʻamaʻi, e mafai ona maualuga le mautu, faʻateleina le ola tautua o leuamea uamea alavai faitotoama fa'aitiitia tau o le tausiga.

alavai faitotoa naifi mafi2

Lona lua, o le tau o le valve faitotoa naifi ua lauiloa mo la latou mamanu faigofie ma lelei. O le taʻaloga e matua faigofie lava, e mafai ona vave tipi ese ma faʻatautaia vai, tuʻuina atu le lagolago malosi mo le faʻaogaina lelei o le gaosiga o fale gaosi oloa. E le gata i lea, o lona faʻamaufaʻailoga sili ona lelei o se mea taua i le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le faʻamaoni o gaosiga o fale gaosi oloa. O le fa'amauina fa'amaufa'ailoga lelei e puipuia ai le la'au feololo, aloese mai fa'alavelave saogalemu ma fa'aleaga puna'oa.

alavai faitotoa naifi mafi3

Uamea u'amea motorized faitotoa alatotoa o loo i ai le tele o ituaiga o talosaga. I totonu o le fanua o le fa'afefeteina o otaota, e mafai ona pulea lelei le tafe o otaota, ma o lona fa'afefeteina e mafai ona feagai ma vaega fa'alavelave lavelave. I totonu o le fale gaosi oloa, e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻasalalau ma le puleaina o ala o faasalalauga e pei o le slurry, ma o lona fausaga malosi e mafai ona tatalia siosiomaga faigaluega faigata. I totonu o le gaosiga o mea'ai, mea uamea u'amea fa'afetaui tulaga tumama e fa'amautinoa ai le saogalemu ma le fa'aleagaina-leai se faiga o mea'ai. I totonu o pisinisi pepa, o le tafe o le pulupulu e mafai ona faʻatonutonu saʻo.

alavai faitotoa naifi mafi5

E le gata i lea, i totonu o alamanuia e pei o vailaʻau ma vailaʻau, uamea uamea wafer knife gate valve e mafai foʻi ona faʻamaoni ona tipi ese ma faʻatautaia vailaʻau vailaʻau eseese ma o latou faʻamaufaʻailoga lelei ma le faʻafefeteina, e maua ai faʻamaoniga malosi mo le faʻaogaina mautu o gaioiga gaosiga. O i latou o se tasi o meafaigaluega autu taua i le tele o fale gaosi oloa.

alavai faitotoa naifi mafi4

I le lumanaʻi, o le a sili atu le maualuga o Jinbin gaosia oloa o le a alu i le lalolagi atoa, faʻaolaina tekinolosi ma le malosi i le atinaʻeina o alamanuia o le lalolagi.


Taimi meli: Oke-18-2024